The Medium komt naar de PlayStation 5

News
woensdag, 16 juni 2021 om 12:30
themedium sadness logo1f1623829396
The Medium is lange tijd enkel op de Xbox-consoles en PC geweest, maar daar gaat na een half jaar verschil in komen. De horrorgame The Medium verschijnt later dit jaar zowel digitaal als op disc eindelijk naar de PlayStation 5.
Bloober Team, de makers van de psychologische horrorgame, The Medium, maken bekend dat de game eindelijk naar de PlayStation 5 gaat komen. The Medium verschijnt op 3 september 2021 op de moeilijk te krijgen PlayStation 5 en gaat volledig gebruik maken van de DualSense controller. Het is nog niet bekend wat dit betekent voor de gameplay, maar spelers die de game dus ook een PS5 aanschaffen staat een iets andere ervaring te wachten.
Over technische specificaties of andere aanpassingen is nog niets bekendgemaakt. Voor meer informatie moeten we helaas dus nog enige tijd wachten, maar als de game al de DualSense functies omarmt, dan is de kans groot dat ook andere functies van de PlayStation 5 volledig worden benut.

The Medium is een korte timed-exclusive geweest

The Medium is sinds januari al beschikbaar op Xbox-consoles en PC. De game was zowel los te verkrijgen als via de Game Pass, maar destijds was er niets bekend over een releasedatum voor het andere systeem, de PlayStation 5. Het heeft niet heel lang geduurd en iets meer dan een half jaar verder kunnen dan ook spelers op de PS5 genieten van de unieke horrorgame.
The Medium komt overigens ook niet alleen digitaal uit, maar krijgt voor een fysieke release voor de PlayStation 5 op 3 september.