Netflix verrast The Sandman kijkers met een extraatje

News
zaterdag, 20 augustus 2022 om 17:30
the sandman 1f1661004614
Netflix heeft de kijkers van hun nieuwe serie The Sandman weten te verrassen. Er is namelijk twee weken na de release van de serie een extra aflevering verschenen.
The Sandman is een nieuwe populaire serie op Netflix. De serie kwam twee weken geleden uit en staat op Netflix dan ook al sinds de release op nummer één. The Sandman had tien afleveringen tot er gisteren ineens een elfde aflevering verscheen op de streamingdienst. Deze nieuwe aflevering duurt maar liefst 64 minuten en is dus de langste aflevering in de serie.
De aflevering bestaat uit twee verhalen. De eerste heet ’A Dream of A Thousand Cats’ en is geanimeerd. Het tweede deel van de aflevering heet ‘Callipo’ en is wel live-action. Kijkers van The Sandman hebben dus van Netflix nog een extra aflevering van een uur gekregen, waarin twee verhalen verteld worden.

Netflix heeft naast The Sandman nog meer verrassingen in petto

Netflix is één van de grondleggers van het streamen van series. Nu heeft de streamingdienst de laatste tijd moeite met groeien in abonnees, maar toch zijn er wat verrassingen onderweg naar het platform. Zo maakt Netflix een eigen Amerikaanse versie van Wie is de Mol en wilt de dienst zich meer gaan focussen op het streamen van games.
Netflix heeft verder ook wat nieuwe films en series onderweg, zo was er laatst nog een trailer uitgebracht voor de Heartbreak High remake en is de nieuwste Spider-Man film te zien op de streamingdienst.