Netflix brengt trailer uit voor nieuwe Australische dramaserie

News
donderdag, 18 augustus 2022 om 14:30
schermafbeelding 2022 08 18 113822f1679007023
Netflix heeft een trailer onthult voor de nieuwe dramaserie Heartbreak High. Deze Australische serie kwam voor het eerst uit in de jaren 90, maar heeft nu van de streamingdienst een remake gekregen.
In de trailer is te zien hoe er op Hartley Hight, de school waar de serie zich afspeelt, allerlei geheimen uitkomen. Dit zorgt ervoor dat hoofdpersoon Amerie buitengesloten wordt van de groep en ook voor een openlijke breuk met haar beste vriendin Harper. Amerie wordt goede vrienden met buintenbeentjes Quinni en Darren. Terwijl Amerie haar reputatie probeert te herstellen, krijgt ze ook met andere problemen te maken. Ze probeert namelijk ook haar weg te vinden in de wereld van liefde, seks en liefdesverdriet.
Heart Break High is vanaf 14 september te zien op Netflix. de serie bestaat uit acht afleveringen die allemaal tegelijkertijd op de streamingdienst komen. De cast bestaat uit veel nieuwe acteurs die nog niet veel acteerwerk hebben gedaan voor hun rol in Heartbreak High. Zo wordt Amerie gespeeld door Ayesha Madon die voorheen alleen nog maar in een mini serie uit 2021 gespeeld heeft.

Nog meer nieuwe toevoegingen op Netflix

Naast Heart Break High is Netflix zoals altijd druk bezig met het toevoegen van nieuwe films en series. Zo zagen we laatste Spider-Man No Way Home en alle Mission Impossible films op de streamingdienst verschijnen.
Netflix zelf krijgt ook wat veranderingen. Zo komt er een nieuwe abonnement met advertenties waarbij een belangrijke feature mist. De streamingdienst heeft daarnaast tegenwoordig ook moeite met groeien in abonnees.