Releasedatum nieuwe Sonic game is mogelijk bekend

News
zaterdag, 20 augustus 2022 om 18:00
sonic frontiersf1641293140
De releasedatum voor Sonic Frontiers is mogelijk gelekt door promotiemateriaal. Verder wordt er ook gemeld dat er DLC gepland staat voor de game.
Sonic Frontiers heeft geen officiële releasedatum gekregen. Wel wordt er naar gehint dat de game op 15 november uitkomt. Een Reddit gebruiker heeft de game namelijk gespot op de website van een Taiwanese e-commerce website. Op de pagina staat de releasedatum vermeld en daarbij ook dat er DLC voor de game in aantocht is. Verder is er op de pagina ook een afbeelding te zien waar verschillende Sonic karakters in te herkennen zijn. Er is dus een kans dat we Tails, Knuckles en Amy ook weer zullen zien in Sonic Frontiers.
Het is niet de eerste keer dat 15 november 2022 als releasedatum voor de game genoemd wordt. Eerder vermelde de backend van Playstation Netwerk ook al dat de Sonic game op deze datum uitkomt.

Wanneer krijgt de Sonic game officieel een releasedatum?

De afgelopen maanden zijn er al een paar gameplay beelden uitgekomen van Sonic Frontiers. Hoewel de game volgens Sega dit jaar uitkomt, is er nog steeds geen officiële releasedatum bekend. Het lijkt erop dat op 23 augustus, tijdens Gamescom Opening Night Live, een datum bekend gemaakt wordt.
Geoff Keighly, host van Opening Night Live, heeft twee weken terug getweet dat de game een nieuwe trailer gaat krijgen tijdens de show. Als de game op 15 november uitkomt, is Gamescom dus een goed moment om de releasedatum bekend te maken.

Populair Nieuws