Spider-Man No Way Home nu op Netflix te zien

News
donderdag, 11 augustus 2022 om 15:30
spiderman no way homejpgf1701427083
Eindelijk is het zover: je kunt Spider-Man No Way Home streamen via een populaire streamingdienst. In tegenstelling tot de meeste MCU films verscheen de film niet op Disney+. Hij is nu wel te zien op Netflix.
Het is vrij begrijpelijk als je nog niet aan Spider-Man No Way Home bent toegekomen. Vlak nadat de film in Nederland verscheen moesten de bioscopen weer sluiten. Dat kon de film er niet van weerhouden om de best verdienende Spider-Man film in Nederland te worden, maar we kunnen ons zo voorstellen dat je de boot hebt gemist. Gelukkig kun je film nu eindelijk streamen via Netflix.
Dat is goed nieuws voor als je bijvoorbeeld alle MCU projecten in volgorde wil zien en nog van alles in de wacht hebt staan dat intussen al lang op Disney+ staat. Maar ook als je de film gewoon nog een keer wil zien is dit een mooie kans om dat te doen. No Way Home kreeg goede recensies, ook van ons, dus er is alle reden om hem gewoon nog een keer op te zetten.

Waar gaat Spider-Man No Way Home over?

In Spider-Man No Way Home is Peter Parkers identiteit aan de wereld onthuld. Dat zet zijn leven en dat van zijn vrienden nogal op de kop. Om de boel recht te trekken roept Spidey de hulp in van Doctor Strange, maar dat heeft gevolgen waar niemand op was voorbereid.
Overigens kun je je flink tegoed doen aan Spider-Man films als je aan het streamen bent. Veel van de eerdere films over de bekende superheld zijn op meerdere streamingdiensten te vinden. Zo kun je de Sam Raimi-trilogie zien op HBO Max en Disney+. Ook op Netflix vind je nog meer Spider-Man films.

Populair Nieuws