Netflix-serie Inventing Anna zet nieuw record neer!

News
donderdag, 24 februari 2022 om 19:30
inva 104 unit 03515r1f1645634291
Inventing Anna is volgens Netflix de best bekeken Engelstalige serie op de streamingdienst. Het bedrijf laat weten dat er de afgelopen week in totaal 196 miljoen uur naar de serie is gekeken.
Inventing Anna stoot daarbij You van de troon. Deze serie over een stalker stond in de eerste week van oktober op 179 miljoen uur. Ook The Witcher, Maid en Sex Education wisten veel mensen geboeid te houden. Het beste record voor een niet-Engelstalige serie is voor Squid Game met 572 miljoen uur in één week.
Netflix meet de populariteit van titels sinds vorig jaar oktober op een nieuwe manier. Voorheen keek de streamingdienst naar hoeveel abonnees minimaal twee minuten van een serie of film keken. Nu maakt het platform alleen nog bekend hoeveel uur alle abonnees in een bepaalde periode in totaal hebben gekeken.
Nog niet de kans gekregen om Inventing Anna te kijken? Bekijk hieronder de trailer.

Waar gaat Inventing Anna over?

Inventing Anna volgt een journalist die Anna Sorokin, ook wel bekend als Anna Delvey, onderzoekt. Vier jaar lang deed Anna zich voor als een rijke Duitse erfgename, om zo de New Yorkse elite te bedriegen en bestelen.
De serie is gebaseerd op het verhaal achter de echte Anna Sorokin, die in 2019 werd veroordeeld voor meerdere pogingen tot grote diefstal, diefstal in de tweede graad (de waarde van het gestolen goed ligt hierbij tussen de vijftigduizend en één miljoen dollar) en diefstal van diensten.

Populair Nieuws