Populaire Netflix serie You krijgt vierde seizoen

News
donderdag, 14 oktober 2021 om 10:00
you seizoen 2f1634196202
Fans van You kunnen deze week uitkijken naar de release van seizoen 3. Netflix heeft in ieder geval vertrouwen in de serie, want de streamingdienst heeft al het groene licht gegeven voor een vierde seizoen.
Netflix is nogal berucht als het gaat om het cancellen van series. De streamingdienst geeft enorm veel shows een kans, maar de lijst van series die vroegtijdig sneuvelen op Netflix is heel lang. Wanneer de streamingdienst alleen vertrouwen heeft in een show, dat laat het dat ook duidelijk zien.
Dat is nu ook weer het geval met You. De thrillerserie doet het blijkbaar zeer goed, want Netflix heeft bevestigd dat er een vierde seizoen aankomt. Dat is al voor de release van het derde seizoen, dat op vrijdag zal verschijnen. Het Twitter-account van You heeft het groene licht voor seizoen 4 gedeeld op Twitter.

Zijn er al details over You seizoen 4?

Wat we precies kunnen verwachten van seizoen 4 is alleen nog een groot raadsel. Er zijn namelijk geen details gedeeld over het nieuwe seizoen, zoals nieuwe castleden. Dat kan natuurlijk ook komen doordat Netflix niks wil spoilen van het nieuwe seizoen dat deze week verschijnt.
You is een psychologische thriller die draait om Joe Goldberg (Penn Badgley), een manager van een boekenzaak. Nadat hij in aanraking komt met Guinevere Beck (Elizabeth Lail), is hij meteen geobsedeerd door haar. Via social media probeert hij altijd te achterhalen waar ze is en obstakels die een romantische relatie tussen Joe en Guinevere in de weg staan, moeten stuk voor stuk uit de weg worden geruimd.

Populair Nieuws