Netflix toont nieuwe knaller van de serie Maid

News
woensdag, 22 september 2021 om 16:30
xgn google image
Netflix blijft allemaal nieuwe series toevoegen aan zijn lijstje. Een daarvan is Maid, een interessante serie gebaseerd op de memoires Maid: Hard Work, Low Pay and a Mothers Will. Deze kun je snel op de streamingdienst verwachten.
In de serie Maid weet een vrouw te ontsnappen uit een erg gewelddadige relatie. De jonge moeder kiest een baan als schoonmaakster. Zij moet vanaf dan elke dag vechten voor haar toekomst, maar nog belangrijker: De toekomst van haar kind. Zal deze jonge vrouw (Alex) een goede toekomst op weten te bouwen?
De serie is dus gebaseerd op de memoires Maid: Hard Work, Low Pay and a Mothers Will van Stephanie Land. Deze verschenen in 2019 en uiteindelijk besloot Holly Smith Metzler om er een serie van te maken.
De producers van deze veelbelovende serie zijn niet onbekend. Sterker nog, we hebben hier te maken met Margot Robbie. De producenten waren ook betrokken bij onder andere Shameless en Promising Young Woman. Die laatste heeft een Oscar en allemaal andere prijzen gewonnen.

Check de trailer van de nieuwe knaller Maid

Een trailer van de film staat al online en zal vanaf 1 oktober te zien zijn op Netflix. In de serie vertelt Alex dat ze het liefst een schrijfster wilt zijn, maar dat dat er voorlopig niet in zit. Er is duidelijk te zien dat deze jonge moeder niet bepaalt tevreden is met deze uitzichtloze baan. Het is vies, en betaald niet goed. Maar ze kan niet stoppen, ze doet alles voor haar dochter.
Ze vecht met allerlei problemen. Haar dochter wordt mogelijk afgenomen, ze heeft flashbacks naar haar gewelddadige relatie en moet zich mentaal overeind houden. Zal dat haar lukken? Check het op 1 oktober!