The Witcher seizoen 2 is een groot succes op Netflix

News
donderdag, 23 december 2021 om 13:30
the witcher netflix 1f1637926320
Op 17 december is het volledige tweede seizoen van The Witcher op Netflix verschenen. Dat er twee jaar tussen het eerste en tweede seizoen zit maakt voor kijkers blijkbaar niet uit, want het tweede seizoen is in de eerste dagen erg goed bekeken.
Netflix heeft bekendgemaakt dat kijkers 142,4 miljoen uur naar de het nieuwe seizoen hebben gekeken in de eerste dagen nadat deze op de streamingdienst is verschenen. Ook het eerste seizoen is de afgelopen week goed bekeken. Dit is goed nieuws voor de toekomst van de show, want een hoop mensen zijn er dus nog steeds in geïnteresseerd.

Netflix heeft grote plannen voor The Witcher

Toen Netflix met seizoen 1 van The Witcher kwam was het idee al om er echt iets groots mee te doen. Helaas mede door corona heeft het lang geduurd, voordat er een tweede seizoen is verschenen. Gelukkig voor de fans komt er snel een derde seizoen aan, die al geschreven is. Ook is er aan het einde van seizoen 2 een teaser te zien voor een spin-off show van The Witcher.
Fans van de serie hoeven dus zeker niet bang te zijn dat Netflix snel afscheid zal nemen van de show. Ook Henry Cavill, de acteur die Geralt speelt is bereid om in ieder geval nog 7 jaar in zijn rol als Witcher te blijven. Hopelijk kunnen de schrijvers dus nog veel met de serie en blijft de populariteit groeien.