Sex Education seizoen 3 gaat met veranderingen komen

News
woensdag, 20 januari 2021 om 15:00
sex educationf1583765691
Netflix is druk bezig met de productie van seizoen 3 van Sex Education. Deze serie kent ontzettend veel succes met de eerste twee seizoenen en het werd aan het eind van seizoen 2 duidelijk dat er ook nog een derde zou gaan komen. Volgens Asa Butterfield zullen hierin een aantal veranderingen plaatsvinden.
Asa Butterfield, de acteur die hoofdpersoon Otis speelt in de serie, gaf in een interview met The Guardian aan dat er in seizoen 3 een aantal veranderingen zullen plaatsvinden. Zo zal er bijvoorbeeld een sprong in de tijd gemaakt worden. Otis is terug op school en heeft een aantal nieuwe dingen die in zijn leven spelen. Ook is zijn personage enigszins veranderd. Hij is een beetje volwassener geworden en iets brutaler dan eerst. Volgens Asa hoeven we ons geen zorgen te maken, want hij is ook nog steeds dezelfde ongemakkelijke jongen als in de eerste twee seizoenen.

Een hoop om voor te kijken

De eerste twee seizoenen van Sex Education waren een genot om naar te kijken. De serie liet ons een erg bijzonder verhaal tussen twee hele verschillende leerlingen zien. Dit duo, Otis en Maeve, kregen met de loop van de serie een erg bijzondere band, wat langzamerhand uitgroeide tot meer dan een vriendschap. De twee hebben dit nog altijd niet helemaal op orde en dit zorgde ervoor dat seizoen 2 eindigde met een cliffhanger.

Wanneer komt seizoen 3?

In eerste instantie was Netflix van plan om seizoen 3 in februari 2021 uit te brengen. De eerste twee seizoenen kwamen ook allebei in februari uit, maar vanwege het coronavirus zal dat deze keer niet gaan lukken. Helaas weten we nog niet precies wanneer het seizoen wel uit zal gaan komen, maar dit zal waarschijnlijk in de eerste helft van 2021 worden.

Populair Nieuws