'Spider-Man regisseur Jon Watts in gesprek voor nieuwe Star Wars serie'

News
donderdag, 24 februari 2022 om 20:00
huc2 010643 r 90d075f3f1645720446
Jon Watts, die recent de nieuwste Spider-Man film heeft geregisseerd, zou nu rond de tafel zitten met Disney en LucasFilm. De twee bedrijven willen naar verluidt met de regisseur een nieuwe Star Wars serie maken.
Volgens een bericht van Discussing Film zou Watts een uitnodiging hebben gekregen van de grote bazen bij Disney en LucasFilm. Volgens het bericht is hem hier aangeboden minimaal één aflevering van de show te schieten, die onder de codenaam 'Grammar Rodeo' zou gaan. Geruchten gaan ook rond dat Mandalorian en Book of Boba executive producer Jon Favreau verbonden is aan het project, wederom als executive producer. Omdat Favreau al een rol heeft weten we nog niet wie de schrijver wordt van deze serie.

Waar deze serie zich af zou moeten spelen?

De serie zou moeten gaan over een wat jongere generatie Jedi en word in vergelijking getrokken tot een 'Stranger Things in space' volgens Cinelinx.
Deze serie zou zich afspelen tijdens de High Republic era. Dit is de gouden eeuw voor de Jedi, waarbij ze op het hoogtepunt van zijn hun macht. Als deze berichten dus allemaal waar zijn kunnen we zomaar eens een toffe Star Wars serie verwachten.

De invloed van Jon Watts

Precies hoeveel inbreng de visie van Jon Watts gaat hebben is nog niet duidelijk. Het zal volgens de berichtgeving liggen aan hoe druk Watts het gaat hebben met de Fantastic Four.
Dat is bovendien niet het enige project waar Watts momenteel aan werkt. Hij is namelijk ook nog bezig met Final Destination en voor Apple TV+ met een tot zover titelvrije serie, met rollen voor George Clooney en Brad Pitt.