Netflix maakt zich geen zorgen om Tiger King rechtszaak

News
woensdag, 10 november 2021 om 17:30
tigerking murdermayhemandmadness limitedseries episode1 00 12 38 20 rf1635849229
Onlangs heeft Netflix aangekondigd dat er een tweede seizoen van Tiger King aan zit te komen. Na dit nieuws heeft Carole Baskin laten weten Netflix aan te klagen, maar Netflix maakt zich hier geen zorgen over. Dit blijkt uit documenten van de rechtszaak.
Net nadat bekend werd dat er een tweede seizoen zou komen van Tiger King, maakte Carole Baskin, de rivaal van Joe Exotic, duidelijk dat ze Netflix zou gaan aanklagen. Dit doet ze, omdat beelden van haar zullen worden gebruikt voor dit nieuwe seizoen, terwijl dit niet in het contract staat. Netflix denkt hier blijkbaar anders over.

Tiger King seizoen 2 niet in gevaar

Als we Netflix moeten geloven is het tweede seizoen niet in gevaar. Het bedrijf zegt namelijk dat toen Carole Baskin samen met haar man het contract voor de serie tekende, daar niet in stond dat de beelden voor maar een seizoen gebruikt zouden mogen worden. Dit zou betekenen dat haar beelden ook gebruikt mogen worden in volgende seizoenen.
Netflix lijkt dus niet zomaar Carole Baskin gelijk te geven. Ze zal dus ook niet met nieuwe beelden in het nieuwe seizoen te zien zijn, maar wel zullen oude beelden gebruikt worden die oorspronkelijk opgenomen zijn voor het eerste seizoen.
Carole Baskin heeft een goede reden om niet mee te willen werken aan een tweede Tiger King seizoen. Baskin is namelijk helemaal klaar met de serie. Ze is van mening dat ze misleid is door het productieteam, daarnaast beschuldigen fans van de show haar er ook van haar ex-man te hebben vermoord, de familie van haar ex-man heeft haar hierdoor aangeklaagd.

Populair Nieuws