Carole Baskin klaagt Netflix aan voor Tiger King 2

News
dinsdag, 02 november 2021 om 13:00
tigerking murdermayhemandmadness limitedseries episode1 00 12 38 20 rf1635849229
Vorige week bracht Netflix een trailer uit van Tiger King seizoen 2. Alleen was de rivaal van Joe Exotic het daar niet mee eens. Carole Baskin heeft nu Netflix aangeklaagd omdat ze nooit toestemming heeft gegeven om te verschijnen in het tweede seizoen van deze populaire documentaire.
Baskin heeft maandag een klacht ingediend bij de rechtbank tegen de Royal Goode Productions. Ze stelt dat Royal Goode Productions en Netflix contractbreuk plegen doordat ze beeldmateriaal van haar en haar man hebben gebruikt voor het tweede seizoen van Tiger King.
Carole Baskin verklaart dat ze alleen akkoord is gegaan met het gebruik van de beelden voor het eerste seizoen. Volgens The Wrap zegt Baskin dat ze er vanuit ging dat ze niet zal verschijnen in Tiger King 2. Nu blijkt uit de trailer dat er toch beelden worden gebruikt van haar en haar echtgenoot Howard.
De documentaire Tiger King was een groot succes tijdens het begin van de pandemie. De serie draait om Joe Exotic, een dierentuineigenaar. De serie volgt een ruzie met zijn aartsrivaal Carole Baskin die hem beschuldigd van het mishandelen van dieren.

Joe Exotic in de gevangenis in Tiger King 2

De ruzie liep zo ver uit de hand dat er een huurmoordenaar werd ingeroepen. Joe Exotic zit nu in de gevangenis vanwege de moordaanslag op Baskin. In de trailer is te zien dat Joe wel deelneemt aan het tweede seizoen, maar vanuit de gevangenis. Naast Joe en Carole zullen ook Tim Stark, Allen Glover en James Garretson terugkeren in Tiger King 2.

Populair Nieuws