Releasedatum Tiger King 2 met Joe Exotic onthuld door Netflix

News
donderdag, 28 oktober 2021 om 16:30
tiger king docuf1595960515
Tijdens de lockdown keek iedereen naar de bekende documentaire Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. De serie volgt de zaak tussen Carole Baskin en Joe Exotic. Netflix komt nu met een tweede seizoen en heeft de eerste beelden getoond in een trailer, inclusief de releasedatum.
Let op: dit artikel bevat spoilers over het eerste seizoen van Tiger King!
In het tweede seizoen van Tiger King keren personages zoals Joe Exotic, Carole Baskin en Jeff Lowe weer terug. Jeff en zijn vrouw Lauren hebben inmiddels de dierentuin van Joe overgenomen, Carole wil in dit nieuwe seizoen hier het eigendomsrecht van hebben. Verder zal Joe te zien zijn vanuit de gevangenis.
In het tweede seizoen ontdekken we meer bizarre onthullingen van de personages. We krijgen meer motieven en achtergrondverhalen te horen van de kleurrijke mensen die in de documentaire centraal staan. Naast Joe, Jeff en Carole keren ook Tim Stark, Allen Glover en James Garretson terug in dit tweede seizoen.
In het eerste seizoen van Tiger King volgen kijkers Joe Exotic, een dierentuineigenaar. Joe Exotic wordt onder het vuur genomen door zijn aartsvijand Carole Baskin, die Joe beschuldigt van het mishandelen van dieren. De ruzie loopt zo ver op, dat er zelfs de diensten van een huurmoordenaar worden ingeroepen.

Slechte gezondheid Joe

Het gaat momenteel niet goed met de gezondheid van Joe. In mei maakte de fokker bekend dat hij prostaatkanker heeft, maar daarvoor niet wordt behandeld.
Afgelopen zomer deelde hij in een interview dat de prostaatkanker is uitgezaaid naar zijn bekken en buik.
Tiger King seizoen 2 is vanaf 17 november 2021 te zien op Netflix.