Jacht op de Mocro-Maffia seizoen 3 nu op Videoland

News
donderdag, 11 november 2021 om 8:00
videolandf1665554834
Op Videoland is nu seizoen 3 van De Jacht op de Mocro-Maffia te zien. De serie wordt gepresenteerd door John van den Heuvel. Iedere aflevering duikt hij in de wereld van de Mocro-Maffia.
Momenteel is de eerste aflevering van De Jacht op de Mocro-Maffia seizoen 3 te zien op Videoland. Iedere dinsdag verschijnt er een nieuwe aflevering.
In het derde seizoen duikt John van den Heuvel weer in de wereld van de Mocro-Maffia. De afleveringen gaan over de verhalen rond de handlangers van Ridouan Taghi en andere gebeurtenissen rond de Mocro-Maffia.

Terug naar het begin

In de voorgaande seizoenen van De Jacht op de Mocro-Maffia ging het vooral over hoe Taghi en zijn handlangers door de politie werden opgespoord. Dit zal veranderen in het derde seizoen. John van den Heuvel neemt de kijker namelijk mee naar het begin van de Mocro-Maffia in Amsterdam en laat zien hoe het zo uit de hand heeft kunnen lopen.
Het derde seizoen zal bestaan uit in totaal 7 afleveringen. Iedere dinsdag is er een nieuwe aflevering van de serie te zien. Volgens John van den Heuvel zal er veel verschil zijn in de materie van de afleveringen.
Zo staat de serie in het derde seizoen bijvoorbeeld stil bij de dood van Peter R. de Vries, maar gaat John van den Heuvel ook op bezoek bij een Braziliaanse huurmoordenaar. Er worden in dit seizoen dus vele kanten belicht van de Mocro-Maffia.