Carole Baskin helemaal klaar met Tiger King

News
dinsdag, 02 februari 2021 om 18:00
tigerking murdermayhemandmadness limitedseries episode1 00 12 38 20 rf1635849229
Een van de meest opvallende figuren in Tiger King, naast Joe Exotic, was natuurlijk Carole Baskin. Ze laat nu weten dat ze helemaal klaar is met de aandacht die ze heeft gekregen van de populaire documentaireserie.
Tiger King was vorig jaar natuurlijk een grote hit op Netflix. De documentaireserie kwam uit tijdens de eerste lockdown waarin mensen massaal thuis moesten zitten en dus meer dan genoeg tijd hadden om de serie te kijken. Naast de iconische Joe Exotic zagen we ook zijn aartsrivaal Carole Baskin. Tegenover Metro UK laat Baskin nu weten dat ze helemaal klaar is met de serie en beweert ze dat de makers van Tiger King haar misleid hebben om beelden te krijgen.
Carole Baskin laat weten dat ze te horen kreeg dat Tiger King een soort van Blackfish, een documentaire over orka's in gevangenschap, zou worden voor grote katachtigen. Toen ze het uiteindelijk keek, bleek het iets heel anders te zijn dan wat ze verwachtte. Daarom is ze niet alleen helemaal klaar met de serie, maar is ze ook helemaal klaar met praten over de serie.
tiger king docuf1595960515

Moordcomplotten

Verder geeft Carole Baskin aan dat ze nog steeds heel erg bang is voor Joe Exotic, ondanks dat hij nog steeds vastzit voor een moordcomplot op haar. Ze zegt ook dat hij niet eens de gevaarlijkste persoon is die haar wil vermoorden, maar wel degene die het makkelijkste te pakken was voor de politie. Carole Baskin zou constant in de spotlight van haar vijanden staan.
Nog een reden waarom Carole Baskin waarschijnlijk helemaal klaar is met Tiger King is omdat de serie de mysterieuze verdwijning van haar ex-man aankaartte. In de documentaireserie werd ook benoemd dat er nog steeds gedacht wordt aan een moord. Deze theorie sloeg aan bij het publiek van Tiger King, want het spoorde een hele reeks aan privéonderzoeken aan. Op gegeven moment had de familie van haar ex-man haar aangeklaagd, iets wat Carole Baskin vast niet leuk vond.