Tiger King rivale Carole Baskin aangeklaagd door familie ex-man

News
donderdag, 13 augustus 2020 om 8:00
tiger kingf1587578634
Carole Baskin uit Tiger King is door de familie van haar op mysterieuze wijze verdwenen echtgenoot aangeklaagd. Baskin werd dit jaar wereldberoemd door de viral Netflix-serie Tiger King. In Tiger King kwam de geheimzinnige vermissing van haar man Don Lewis aan het licht door Baskins rivaal, Joe Exotic.
De drie dochters van Lewis hopen door de aanklacht meer info uit Baskin te krijgen over de verdwijning van hun vader in 1997, zo meldt The Guadian. Met de aanklacht willen de dochters Baskin onder ede een verklaring laten afleggen.

Wat is er aan de hand met Carole Baskin in Tiger King?

De vermissing van Don Lewis kwam dit jaar onder de aandacht door de Netflix-docu Tiger King. In Tiger King wordt de zeer excentrieke dierentuineigenaar Joe Exotic gedurende een paar jaar gevolgd door een filmcrew. In de docu maakt men onder meer kennis met de verhitte strijd tussen Exotic en Baskin. Carole Baskin is de eigenaar van Big Cat Rescue en zet zich in om privé-eigendom van grote katten in de Verenigde Staten te verbieden en is daarmee een doorn in het oog van de Tiger King.

Tiger King komt met theorie achter verdwijning

Tijdens de ruzie met Baskin kaart Exotic de mysterieuze vermissing van Carole’s ex-man Don Lewis aan. In augustus 1997 verdween Lewis uit het niets van de radar. Daarna is hij nooit meer teruggezien. Volgers van Joe Exotic en de familie van Lewis vermoeden dat Baskin meer weet over de vermissing. Zelfs een theorie dat Lewis aan de tijgers van Baskin is gevoerd, komt vaak aan bod.
Het opvallende aan de vermissing van Don Lewis is het feit dat Carole Baskin het grootste gedeelte van de erfenis ontving. In Tiger King wordt hier meer over uitgelegd, voor wie het wil weten. Baskin zelf heeft altijd ontkend iets te weten over de verdwijning van haar ex-man en wilde daarom ook niet reageren op de aanklacht van haar voormalige stiefdochters.