Nieuwe Xbox Live Deals opgedoken in de Xbox Store

News
woensdag, 10 november 2021 om 17:00
xbox series xf1631877765
Het is weer tijd voor nieuwe Xbox Live Deals. Er zijn weer hele hoge kortingen geven op verschillende games, bundels en DLC’s. Weet jij al wat je gaat kopen? Check hier snel de deals in ons overzicht.
De Xbox Deals zijn weer terug. Hierbij hebben Xbox-gebruikers toegang tot een aantal super goedkope games. De meeste games hebben 50 procent korting, maar kan oplopen tot 85 procent korting. Of je nu op een Xbox One of een Xbox Series X aan het gamen bent, de deals geven voor iedereen een uitstekende gelegenheid om hun digitale bibliotheek aan te vullen.
Er staan een aantal bekende, maat ook wat minder bekende games in de lijst. De lijst bevat ook veel bundels dus als je nog wat uitbreidingen wil voor je favoriete game is dit ook zeker de kans om er een aan te schaffen. Hieronder hebben we alvast een lijstje gemaakt van games die je zeker niet mag missen.
Dit zijn niet de enige games die kortingen hebben. In deze lijst vind je alle titels waar op dit moment korting is.
Wees er wel snel bij want vanaf 15 november is er geen korting meer op deze games. Alle games zijn te downloaden via Xbox.com, maar je hebt wel een Xbox Live Gold abonnement hebben om van de korting te profiteren. Deze kan je krijgen vanaf 6,99 euro per maand.