Netflix heldert The Witcher-verwarring op grootse manier op

News
dinsdag, 04 juli 2023 om 16:00
the witcher netflixf1623661902
Het derde seizoen van The Witcher staat nu op Netflix. Tenminste, het eerste deel daarvan. Er zijn daarom promoties gaande om kijkers te trekken. Eén daarvan heldert ook gelijk even wat verwarring op rondom Henry Cavill.
Vorig jaar werd duidelijk dat Henry Cavill niet langer Geralt of Rivia zou spelen in The Witcher. De serie gaat door, maar met Liam Hemsworth in de hoofdrol. Enigszins onhandig aan de aankondiging is dat hij ruim voor de release van seizoen 3 van The Witcher kwam.
Hoewel er meteen werd gecommuniceerd dat Henry Cavill nog te zien zou zijn in het derde seizoen van de serie, lijkt daar toch nog verwarring over te zijn onder sommige fans. Wie een beetje thuis is in de wereld van tv-productie weet waarschijnlijk dat er geen heel seizoen van de serie gemaakt kan worden in de tijd tussen Cavills vertrek en de release van seizoen 3. Maar voor wie het toch een beetje ontgaan is hoe het nu precies zit heeft Netflix een opvallende campagne.
Op verschillende herkenbare plekken in het Verenigd Koninkrijk worden kijker er namelijk aan herinnerd dat Geralt in seizoen 3 nog niet is vervangen. Op onder andere de White Cliffs of Dover en Edinburgh Castle staan op enorme schaal de woorden “Yes, he’s still Geralt in season 3” geprojecteerd. Er zijn nu 5 nieuwe afleveringen met Cavills Geralt te zien en eind juli verschijnen er nog 3.

Henry Cavill wordt op bijzondere manier vervangen

Het ziet er overigens naar uit dat deze recast van Geralt niet iets is wat de serie zelf gaat negeren. De makers van de serie hebben verteld dat er uit de boeken geput wordt voor een verklaring waarom Geralt er ineens anders uitziet. Er wordt dus waarschijnlijk niet van je verlangd dat je maar aanvaardt dat Geralt ineens een heel ander gezicht heeft, zoals bij andere recasts vaak het geval is.

Populair Nieuws