Zo gaan The Witcher-makers om met vertrek van Henry Cavill

News
dinsdag, 27 juni 2023 om 11:30
the witcher seizoen 3 geralt en jaskierf1686301819
Seizoen 3 van The Witcher komt eraan en dat is het laatste seizoen met Henry Cavill. Zo zullen de makers omgaan met het vertrek van de acteur en de overgang naar Liam Hemsworth.
Het is wel vaker voorgekomen dat een acteur besluit dat hij niet meer mee wil werken aan een lopende serie. Het personage dat de acteur speelt zal dan sterven of hij of zij wordt vervangen door iemand anders. Maar zoiets is bijna nooit voorgekomen met de hoofdrol in een grote serie. Alleen de makers van Spartacus werden gedwongen tot een recast, nadat acteur Andy Whitfield overleed aan kanker.
Het is voor Netflix dan ook een uitdaging om de overgang van Henry Cavill naar Liam Hemsworth soepel te laten verlopen, nadat Cavill heeft besloten om te stoppen als Geralt of Rivia. Maar in gesprek met Yahoo News laten executive producers Steve Gaub en Tomek Baginski weten dat ze een ‘meta-oplossing’ hebben gevonden voor de overgang.

“We hebben een heel goed plan om onze nieuwe Geralt en onze nieuwe visie met Liam te introduceren. Ik wil niet diep ingaan op die ideeën, want dat zou een enorme spoiler zijn, maar het ligt ook heel erg dicht bij de meta-ideeën die diep in de boeken zijn verankerd. Het is zeer accuraat. Het ligt heel dicht bij wat er in de boeken staat en ik denk dat deze verandering vlekkeloos zal verlopen. Maar tegelijkertijd zal het een nieuwe Geralt zijn, het zal een nieuw gezicht zijn voor dit personage en ik denk dat het ook heel, heel spannend zal zijn om te zien.”

Perfecte oplossing dankzij de boeken?

Let op: dit gedeelte bevat spoilers over The Witcher boeken!
De gebeurtenissen waar de producenten het over hebben, spelen zich af in The Lady of the Lake, het vijfde boek in de reeks van Andrzej Sapkowski. In het boek krijgt Ciri meer controle over haar krachten en kan ze andere planeten en werelden bezoeken - net zoals dat anno 2023 heel populair is met de multiverse.
De werelden die Ciri bezoekt zouden niet precies dezelfde mensen hebben als de wereld waarin The Witcher zich afspeelt, maar wel mensen die erg vergelijkbaar zijn. Mogelijk komt de nieuwe Geralt of Rivia dus uit een andere wereld.

Populair Nieuws

Laatste Reacties