Henry Cavill stopt met The Witcher, andere acteur in seizoen 4

News
zondag, 30 oktober 2022 om 6:08
witcherf1666856166
Henry Cavill legt zijn taak neer als Geralt in de Netflix-hit The Witcher. Maar niet getreurd, The Witcher seizoen 4 is onderweg en niemand dan Liam Hemsworth is de nieuwe hoofdrolspeler. De meesten kennen hem van de Hunger Games-films.
Op zijn Instagramaccount heeft Hemsworth tien uur geleden een bericht gepost met het logo van The Witcher en het bericht dat hij zeer vereerd is om de rol van Henry Cavill over te nemen. Het is duidelijk dat hij tegen de acteur opkijkt die nu reeds drie seizoenen op zich heeft genomen.
Ook Cavill zelf heeft een bericht geplaatst op zijn Instagramaccount, waarin hij aangeeft het stokje over te dragen aan Hemsworth. Hij schrijft dat hij met veel enthousiasme zijn rol heeft gespeeld.

Reacties op nieuwe hoofdrolerspeler Witcher seizoen 4

De reacties op social media zijn verschillend. Waar fans van Cavill niet zo blij lijkten te zijn, zijn de fans van Hemsworth juist weggeblazen door het nieuws. Al is het logisch dat Cavill, die ook bekend is van zijn vertolking als Superman, al een vol schema heeft qua rollen.
The Witcher heeft de laatste paar jaar behoorlijk wat fans erbij gekregen. De boeken van Andrzej Sapkowski werden vertaald naar games, waarbij met name deel drie voor groot succes heeft gezorgd. Voor veel gamers is dit nog altijd de beste game ooit. Netflix besloot met een tv-sertie te komen in 2019 en ook dat werd een grote hit.
Wat vind jij van onze nieuwe hoofdrolspeler? Maakt hij of kraakt hij The Witcher seizoen 4?

Populair Nieuws

Laatste Reacties