The Witcher-actrice spreekt zich uit over vertrek Henry Cavill

News
zondag, 14 mei 2023 om 12:30
the witcher netflixf1623661902
Het nieuws sloeg vorig jaar in als een bom: seizoen drie van The Witcher is het laatste seizoen waarin Henry Cavill te zien is als Geralt. Actrice Anya Chalotra, die Yennefer speelt in de serie, heeft zich nu uitgesproken over zijn vertrek.
Anya Chalotra sprak met Entertainment Weekly, waarbij ook Henry Cavills vertrek ter sprake kwam. De actrice zei er het volgende over: ‘’Alles wat we kenden waren de gevoelens die we hebben wanneer een seizoen tot zijn einde komt. Het is vol trots en liefde en prestatie voor wat we hebben gedaan.
‘’We bleven in vooral in dat moment. Het nieuws was… Ja, het is moeilijk te accepteren, omdat hij zo’n cruciaal onderdeel is van de show en we allemaal gek op zijn. We gaan hem dus heel erg missen. Ik wens hem het allerbeste toe.’’

Anya Chalotra enthousiast over seizoen 3 The Witcher

In hetzelfde interview deelde ze ook wat details over seizoen 3, dat volgens de Chalotra meer door het plot gedreven wordt. ‘’We hebben veel meer magie dit seizoen veel meer magie, waar ik erg enthousiast over ben, omdat ik denk dat we daar nog niet genoeg van hebben gezien. Ook de bewegingen van magie, die voor Yennefer geëvolueerd zijn. We hebben veel Indiase dans en bewegingen erin gestopt, omdat we specifieker wilden zijn en de magie een locatie geven.’’
Seizoen drie blijft overigens dichterbij de boeken dan de vorige seizoenen, zo liet showrunner Lauren Hissrich eerder al weten. ‘’Het is duidelijk dat we niet elke pagina kunnen doen, maar Time of Contempt, heeft ons zoveel grote actiegebeurtenissen, plotpunten, bepalende karaktermomenten en enorme onthullingen geven dat we daar wel wat mee moesten doen,’’ zei ze destijds.