Hierom krijgt nieuwe Netflix film nu al vervolg

News
dinsdag, 24 januari 2023 om 10:00
netflix 5432181 1920f1658221200
Alweer een tijdje geleden werd bekend dat Zack Snyder een sci-fi film maakt voor Netflix. Rebel Moon, zoals de film heet, is nog lang niet uit, maar er is al een vervolg bevestigd. Netflix legt uit waarom.
Zack Snyder is waarschijnlijk voorgoed weg bij DC, maar Netflix heeft er baat bij. De streamingdienst heeft al successen beleefd met de Snyder-films Army of the Dead en Army of Thieves. Dit jaar duikt Snyder in de sciencefiction met Rebel Moon, een idee dat hij ooit aan Lucasfilm voordroeg als Star Wars-film.
Netflix is inmiddels berucht om het annuleren van series, maar in Rebel Moon lijkt de dienst veel vertrouwen te hebben. Een vervolg is stilletjes al bevestigd en Variety vroeg Netflix waar het vertrouwen om direct twee films te maken vandaan kwam. Netflix Original film topman Ori Marmur vertelt dat het allemaal met de schaal van het verhaal te maken heeft.

Wanneer komt Zack Snyders Rebel Moon naar Netflix?

Het zal nog even duren voor we weten of dit vertrouwen in de film op zijn plaats is. Het eerste deel van Rebel Moon verschijnt namelijk pas in december. Het is één van vele Netflix-films die dit jaar moeten verschijnen. Qua series zet Netflix in 2023 flink in op Zuid-Korea.