Zack Snyder claimt dat Warner Bros. 'agressief anti-Snyder' is

News
woensdag, 12 mei 2021 om 17:00
justice leaguef1620826627
Nadat de versie van Justice League van Zack Snyder eindelijk te zien was voor de fans, raakte een nieuwe hashtag trending op Twitter. ‘Restore the SnyderVerse,’ was de hashtag en dit zou gaan over het feit dat fans willen dat de films van Snyder weer canon wordt in het universum van DC. Volgens de regisseur is de kans daarop alleen erg klein, omdat Warner Bros. volgens hem 'anti-Snyder' is.
Tijdens een interview met Jake’s Takes, waar Snyder zijn nieuwe film Army of the Dead aan het promoten was, kwam ook het één en ander over Warner Bros. voorbij. Volgens Snyder is Warner Bros. namelijk 'agressief anti-Snyder en tonen ze geen enkele interesse in mijn versie van Justice League'. Het einde van de Snyder-cut legt ook een weg neer waar een tweede deel direct op kan voortborduren, maar ook dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren.

Zack Snyder is blij met de fans

Hoewel Warner Bros. flink roet in het eten gooit voor Snyder, zegt hij wel heel blij te zijn met de fans van het DCEU. “De fan-community is zo puur en hebben goede intentie, ik kan niets anders dan dit te respecteren,” laat Snyder weten.
Ook hoopt Snyder dat er op een dag mensen aan het hoofd staan bij Warner Bros. die wél inzien wat fans willen en daar ook op inspelen, voor nu is het niet anders dan dit, maar “wie weet wat Warner Bros. ineens gaat doen.” Het is dus nog maar de vraag of we ooit een van de andere films van Zack Snyder in het DCEU te zien gaan krijgen, maar de kans is momenteel erg klein.

Populair Nieuws