Deze Netflix films verschijnen er in 2023

News
woensdag, 18 januari 2023 om 19:30
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
Er is een nieuw jaar begonnen en dat betekent dat er ook weer een heleboel films en series zijn om naar uit te kijken. Netflix komt ook weer met de nodige Originals. Een aantal titels is nu uit de doeken gedaan.
Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe lijst aan leuke films en series op Netflix. Ook dit jaar hoopt de streamingdienst iets te bieden voor elke filmliefhebber, voor elke mood en voor wereldwijd vermaak. Denk aan films van bekende makers en met zeer geliefde filmsterren, maar ook met nieuwe gezichten. Er staan gloednieuwe verhalen op de planning, maar ook oude bekenden keren terug voor een nieuw vervolg.
Netflix licht met een trailer alvast een tipje van de sluier op met 16 films van 2023. Daarin zijn uiteenlopende films te zien, waaronder The Mother, een thriller met Jennifer Lopez, Joseph Fiennes en Gael García Bernal. Ook Zack Snyder's Rebel Moon en Pain Hustlers, een drama met Emily Blunt en Chris Evans, zijn van de partij

Ook Nederlandse films naar Netflix

Daarnaast verschijnen dit jaar ook een aantal nieuwe films van Nederlandse en Belgische bodem. Verwacht wordt de psychologische thriller Noise met Ward Kerremans en Sallie Harmsen, Oei, ik groei! met rollen voor onder meer Louis Talpe, Yolanthe Cabau en Katja Schuurman, Happy Ending, het regiedebuut van 'New Voices Script Contest' winnaar Joosje Duk, en een nieuwe Shady El-Hamus film.]
Dat zijn natuurlijk lang niet alle films die Netflix in 2023 aanbiedt. De dienst wil nog het één en ander bewaren als verrassing. Vorig jaar wisten we bijvoorbeeld pas vrij laat wanneer Glass Onion uit zou komen, dus ook dit jaar zullen sommige films schijnbaar uit het niets komen.