Ms. Marvel op Disney+ heeft zijn hoofdrol gevonden

News
donderdag, 01 oktober 2020 om 13:30
schermafbeelding 2020 10 01 om 103204f1601541147
De aankomende serie over Ms. Marvel op Disney+ heeft zijn hoofdrol bekendgemaakt. Kamala Khan zal gespeeld worden door Iman Vellani. Zij zal de eerste Moslim-superheld ooit spelen op beeld.

Ms. Marvel op Disney+ heeft hoofdrol bekendgemaakt

Op het Instagram-account van Iman Vellani post ze een foto van haarzelf, samen met de poster voor Ms. Marvel. Dit gaat gepaard met de titel: 'Speechless and excited! Wish me luck.'
Ms. Marvel gaat de eerste Moslim-superheld ooit worden die we op het grote scherm gaan zien. Wie weet zullen we haar ook in een Avengers-film gaan zien, maar eerst moeten we het met een Disney+ serie doen. Vellani is een ware nieuwkomer in het film en serie-circuit.
Ze deed onder andere mee in het Toronto International Film Festival en zij heeft een eigen korte film gemaakt, genaamd Push. Behalve dit is het aardig leeg in de beginnende loopbaan van Vellani.

Disney+ serie over Ms. Marvel belooft veel goeds

Naast een goede hoofdrol moet er natuurlijk ook geregisseerd worden. Dit zal onder andere in de handen liggen van Adil El Arbi en Bilall Fallah. De namen zeggen je misschien niets, maar dit is het duo achter Bad Boys for Life. Ook zullen een paar afleveringen van Ms. Marvel op Disney+ geregisseerd worden door Meera Menon, wie we kennen van onder andere Marvel's the Punisher, The Walking Dead en Titans.
Wat vinden jullie van de casting van Ms. Marvel? laat het ons weten in de comments.