Update - Google storing trapt de dag slecht af

News
dinsdag, 22 juni 2021 om 9:00
googlef1621409529
Bij Google is momenteel een reusachtige storing gaande. Bij de bekendste zoekmachine van de planeet werken de verschillende diensten niet. Zo werkt Gmail, Google Drive en uiteraard ook de zoekmachine zelf er momenteel uit. Een oplossing is er nog niet.

Update - Stabilisatie keert terug

Inmiddels zijn de problemen bij Google een stuk minder geworden. Toch zijn er nog wel wat naweeën bij sommigen, want er worden nog steeds gemiddeld 200 meldingen gemaakt bij Allestoringen. Toch is dat al een stuk minder dan de 5000 die op de piek gemeld werden vanmorgen.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Er is een flinke storing gaande bij Google. Zo wordt ook massaal op Allestoringen gemeld. Met dik 5000 meldingen is het wel duidelijk dat de dag verkeerd begint.
De problemen begonnen vanmorgen rond half zeven 's ochtends. Toen kwamen via Allestoringen de eerste meldingen binnen van de problemen bij Google. Een piek werd rond 08.00 uur gemeten toen er meer dan 5000 meldingen van het probleem gemaakt werden.

Google storing slechts een van velen

De laatste weken lijken er steeds meer storingen te zijn. Zo werden vorige week ook een aantal storingen gevonden die voor veel problemen zorgde. Zo had ING meerdere keren last van problemen en vloog ook één van de bekendste cloudservers ter wereld eruit. Hierdoor zaten heel veel diensten, waaronder Amazon en Spotify zonder internet. Het gevolg was een uur van complete chaos waarbij veel sites en diensten compleet niet meer werkten.
We werken dit bericht bij zodra er meer informatie beschikbaar is.

Populair Nieuws

Laatste Reacties