Groot deel Disney+ leden zeggen abonnement op als The Mandalorian verdwijnt

News
woensdag, 16 juni 2021 om 14:00
the mandalorian seizoen 2 trailerf1623829051
In een recent onderzoek van Looper is er onderzocht wanneer Disney+ leden hun abonnement opzeggen wanneer er iets verdwijnt van de streamingdienst. Nu blijkt dat vrijwel 50 procent van de leden hun abonnement opzeggen als de Star Wars-serie The Mandalorian verdwijnt.
Maar liefst 49.53 procent van de Disney+ leden geven in het onderzoek van Looper aan dat zij hun abonnement niet meer waard vinden als The Mandalorian verdwijnt, en het zelfs opzeggen als de serie verdwijnt van de streamingdienst.
De Star Wars-serie zorgde aan de start van Disney+ voor veel succes. Naast Marvel series zoals WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier is dit één van de best bekeken series op de streamingdienst tot nu toe. Aangezien er veel Star Wars-fans zich hebben geabonneerd op de streamingdienst en hoogstwaarschijnlijk ook The Mandalorian hebben gekeken, is er een grote kans dat zij zich niet meer gaan abonneren als deze serie stopt of verdwijnt van Disney+.
Toch hoeven Disney+ leden zich niet zorgen te maken dat deze serie snel verdwijnt, gezien er een derde seizoen aan zit te komen en er diverse spin-offs aankomen die gelinkt zijn aan The Mandalorian, zoals Ahsoka en The Book of Boba Fett.

Disney+ leden zeggen abonnement op als deze series verdwijnen

Alhoewel The Mandalorian de grootste reden is dat Disney+ leden hun abonnement opzeggen, zijn er ook een aantal andere series die hier voor kunnen zorgen. Zo zegt tien procent van de leden het op als The World According to Jeff Goldblum verdwijnt, waar 15 procent van de leden hun abonnement opzeggen als High School Musical: The Musical: The Series verdwijnt.
Voor welke serie zeg jij jouw Disney+ abonnement op als het verdwijnt? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws