Marvel's Guardians of the Galaxy stelt teleur volgens Square Enix

News
donderdag, 24 februari 2022 om 8:30
marvels guardians of the galaxyf1633105563
Marvel’s Guardians of the Galaxy werd vorig jaar bij critici goed ontvangen. Toch is Square Enix niet helemaal tevreden met hoe de game presteert.
Square Enix president Yosuke Matsuda zei in een briefing over de financiële resultaten van het bedrijf dat de game ondanks goede recensies niet zo goed verkoopt als aanvankelijk verwacht. Het bedrijf laat het hier niet bij, en zegt hard te blijven werken om de verkoop toe te laten nemen ‘om de langzame start goed te maken’.
Er zijn verschillende redenen waarom de game niet zo vaak gekocht wordt als Square Enix had gehoopt. Zo waren veel fans niet te spreken over de vorige Marvel game van Square Enix, Marvel’s Avengers. Ook deze game wist niet het succes te behalen dat Square Enix voor ogen had.
Daarnaast was de timing van Marvel’s Guardians of the Galaxy’s release niet ideaal. Grote titels als Far Cry 6, Metroid Dread en Back 4 Blood kwamen in dezelfde maand uit.
Marvel’s Guardians of the Galaxy verkoopt weliswaar niet zo goed, de game heeft wel een hoop goede recensies weten te behalen. Zo staat de Metacritic score op een 8 en ook bij XGN raden we de game aan.

Waar gaat Marvel’s Guardians of the Galaxy over?

Marvel’s Guardians of the Galaxy is gebaseerd op de gelijknamige Marvel comics en films. Je speelt als Peter Quill, ook wel bekend als Starlord. Samen met de andere Guardians of the Galaxy moet je het universum redden.
Wie gehoopt had te kunnen spelen als Chris Pratt heeft pech: de personages in de game lijken niet op de beroemde acteurs uit de films. De game is dan ook een nieuwe kijk op de geliefde franchise.

Populair Nieuws