Marvel’s Avengers is “teleurstellend” volgens Square Enix

News
donderdag, 04 november 2021 om 14:30
marvels avengersf1636021384
Dat Marvel's Avengers het niet zo goed doet, was voor veel fans al duidelijk sinds de game vorig jaar verscheen. Square Enix zelf heeft nu ook bevestigd dat de game teleurstellende resultaten heeft behaald.
In het jaarverslag van Square Enix zegt president Yosuke Matsuda dat Marvel’s Avengers tot nu toe nog niet het succes heeft dat was gepland en noemde de game “teleurstellend”.
ms marvel avengersf1613982618
Volgens Matsuda is Marvel’s Avengers ambitieuze Games as a Service (GaaS) ondanks het succes van Marvel's Avengers. Hoewel het niet direct wordt gezegd, lijkt het er wel op dat Matsuda in het jaarverslag zegt dat Crystal Dynamics mogelijk niet de beste studio was om een GaaS-game te ontwikkelen.

Leren van fouten

Her is al iets meer dan een jaar geleden sinds Marvel’s Avengers uitkwam. Na de release waren er al een paar dingen mis met de game, want de game bevatte veel bugs. Recentelijk kreeg de game nog betaalde XP-boosters terwijl ze eerder hadden aangekondigd alleen in-game aankopen zouden hebben voor cosmetics. Yosuke Matsuda zei uiteindelijk nog dat ze niet zullen opgeven en leren van hun fouten om in de toekomst te blijven werken aan GaaS.