Loki heeft best bekeken première op Disney+ tot nu toe

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 15:20
2021 06 07 loki disney plusf1625840869
Afgelopen woensdag is Loki van start gegaan met de allereerste aflevering op Disney+. Deze eerste aflevering is dan ook gelijk de best bekeken op Disney+ tot nu toe, dat de grootste series op Disney+ inhaalt.
In nieuwe data dat getweet is door Fandom staat dat Loki de best bekeken première heeft gehad van alle Marvel series, waaronder The Falcon and The Winter Soldier en WandaVision. Zo was de eerste aflevering van de Disney+ serie bekeken door 890.000 huishoudens in de Verenigde Staten, waar de huishoudens in de rest van de wereld nog niet bij opgeteld zijn. TFATWS was door 759.000 huishoudens bekeken en WandaVision door 655.000 huishoudens. Als je dit allemaal bij elkaar optelt, staat de nieuwste Marvel serie aan kop.
Marvel series worden steeds populairder, gezien de hype rondom WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier en de algemene bekendheid van de andere Marvel films. Het lijkt er dus op dat mensen steeds meer interesse krijgen om de Marvel series, zoals Loki, bij te houden. Er staan nog vijf afleveringen gepland voor deze Disney+ serie, die elke woensdag online komen.

Loki première op Disney+ toont favoriete antiheld

Tom Hiddleston speelt al een lange tijd de rol van Loki, oftewel de God of Mischief. De antiheld is een erg geliefd MCU-karakter. In de serie weet de antiheld te ontsnappen van de Avengers, nadat zij teruggereisd zijn naar de gebeurtenissen van de eerste Avengers film. Loki weet de Tesseract met zich mee te nemen, waar hij al snel opgepakt wordt door de Time Variance Authority. Deze organisatie geeft hem twee opties: de TVA helpen om de tijdlijn te herstellen om een grote bedreiging te stoppen of compleet gewist worden van het bestaan.
Heb jij de eerste aflevering van Loki al bekeken? Laat het weten in de reacties!