Disney+ serie Moon Knight gaat naar oud Egypte

News
maandag, 31 mei 2021 om 17:00
disney plus logof1628271403
Marvel Studios heeft fans al maanden lang warm gehouden op het idee van een serie over Moon Knight. Nu is er eindelijk duidelijkheid aan het licht gekomen en speelt niet Alleen Oscar Isaac de rol van Moon Knight, maar weten we ook welke comics er ongeveer aangehouden gaan worden voor het verhaal!
In een selfie deelt Oscar Isaac het nieuws dat hij Moon Knight gaat spelen in de aankomende serie over de iets onbekendere superheld. In de selfie zien we ook dat Isaac omringt is door posters en tekeningen van de superheld en daar krijgen we een duidelijk beeld op waar de serie zich gaat afspelen.
Op de foto zien we namelijk een aantal beelden uit de comics van Max Bemix en Jacen Burrows, die een moderne twist geven aan de Egyptische mythologie. We zien een moderne versie van Ra, die weer verbonden is aan Khonshu, de maangod, en deze geeft Moon Knight zijn krachten. We gaan dus een hele lading aan nieuwe mythologie ontvangen naast Thor met deze nieuwe serie.

Moon Knight een held of een schurk?

In de comics is het niet helemaal duidelijk wat nou precies de bedoelingen zijn van Moon Knight. Hij is ooit in de jaren ’70 begonnen als superschurk, maar werd in latere comics weer een superheld. Moon Knight is een vergelijkbare held als Batman, met veel tegenslagen achter de rug en soms in de weer met wie hij nou werkelijk moet en wil zijn.
In de serie krijgen mogelijk een tijdje te maken met een chaos aan situaties waar niemand weet wat Moon Knight nou eigenlijk wil.
Voordat het daarentegen zover is dat we Moon Knight in een serie te zien gaan krijgen, staat ons eerst nog een chaotische wereld van Loki te wachten.

Populair Nieuws