Vision twijfelde over terugkeer in WandaVision op Disney+

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 13:00
wandavisionargumentf1701078208
Acteur Paul Bettany, Vision, maakte zich flink zorgen voordat hij tekende terug te keren als Vision in WandaVision op Disney+. Voor hem was het geen makkelijke keuze om werkelijk terug te keren in de serie op Disney+, maar hij heeft er uiteindelijk tóch mee ingestemd.
Bettany speelde de rol van Vision driemaal voordat hij op WandaVision verscheen. Hierdoor kende de acteur het bekende personage door en door en wist ook precies wat hem te wachten stond in alle films. Maar WandaVision gaf een heel andere blik op het bekende duo uit de films en dat zorgde voor enige twijfel.
Paul vroeg zich heel erg af of dat de serie en het verhaal hiervan wel paste bij Vision als karakter. Het was helemaal spannend om te bedenken dat Vision in meerdere verschillende genres zou verschijnen en dat maakt het dus niet makkelijker. Naarmate Bettany erover nadacht en het allemaal liet bezinken kwam hij tot een punt waar hij het eigenlijk wel goed zag verlopen. Dus na enige twijfel tekende hij en wist een killer performance neer te zetten met Vision in de chaotische serie, WandaVision.

Komt er nog een WandaVision seizoen 2?

Over een tweede seizoen van WandaVision is nog niet veel bekend. Wel weten we dat het een opzet maakt naar Doctor Strange in the Multiverse of Madness en dat Wanda nu officieel de Scarlet Witch genoemd mag worden, maar daar blijft het bij. Wellicht dat we niet een direct vervolg op het eerste seizoen krijgen, maar dat na een bezoek Doctor Strange het weer tijd wordt voor een kleine serie om te laten zien wat Wanda allemaal heeft geleerd.