Dit moet je weten over Loki op Disney+

  We kunnen we genieten van een nieuwe serie op Disney+. Dit keer neemt Loki het voortouw in zijn eigen serie. Maar wat kunnen we verwachten? Was Loki niet dood? Je leest hier alles wat je moet weten over de Disney+ serie van Loki.

  Marvel Studios

  Loki was toch dood?

  Als je alle films van Marvel hebt gekeken is dit een makkelijke vraag. Ja, de Loki die we kennen en van houden is dood. Maar weet je nog die ene scène in Avengers: Endgame waar Loki de Tesseract letterlijk in zijn schoot geworpen kreeg? Die Loki krijgen we te zien in de serie.

  Wat kunnen we verwachten?

  We weten natuurlijk allemaal dat Loki zeker in staat is tot verlossing. Dat zagen we namelijk al in Thor: The Dark World en Ragnarok. Maar welke versie van Loki krijgen we te zien in de serie op Disney+? Het antwoord op die vraag is toch echt Loki op zijn meest slechte moment.

  Deze variant van het karakter heeft namelijk niks meegemaakt na de gebeurtenissen van de eerste Avengers-film. Om het maar zo te zeggen, de laatste actie van deze Loki was het uitsteken van iemands oog op een gala en vervolgens een groep Duitsers voor hem te laten buigen, zodat ze hem als god zien.

  Disney/Marvel

  Seizoen twee is al in de maak

  Het eerste seizoen van Loki op Disney+ is nog niet eens begonnen, maar we weten nu al dat er een tweede seizoen zit aan te komen. Het tweede seizoen van Loki zal ergens in 2022 te zien zijn op natuurlijk Disney+. Waar dit over zal gaan is natuurlijk nog niet bekend.

  Marvel Studios

  Loki speelt zich af na Endgame

  We weten nu dus dat deze variant van Loki de 2012-versie is die compleet werd verslagen in de eerste Avengers-film. De serie zelf op Disney+ speelt zich alleen wel af na de gebeurtenissen van Endgame.

  Marvel Studios

  Loki heeft nog steeds de Tesseract in handen

  Het laatste wat we zien van Loki in de Avengers-film is hij die met de Tesseract verdwijnt en niet meer terugkomt. Dit sluit goed aan op de eerste beelden van de trailer van de Disney+ serie. hier zien we dat Loki wakker wordt in een woestijn, op een onbekende planeet en locatie.

  Hier zien we de Tesseract niet, maar hij heeft het vaker geflikt om dit object uit hete lucht terug te toveren.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Loki zal een verbinding hebben met Doctor Strange 2

  Kevin Feige zelf heeft laten weten dat de Disney+ serie iets te maken zal hebben met de komende film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Wat voor verbinding de twee zullen gaan hebben is nog niet bekend. Wel weten we dat we niet kunnen wachten op de serie én natuurlijk de film.

  Dit moet je weten over Loki op Disney+ voordat je de serie kijkt

  Loki op Disney+ is te zien vanaf 9 juni. Iedere woensdag zal er een nieuwe aflevering online komen te staan. Benieuwd wat er gaat gebeuren? Houd dan onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.