Dit is het beste Disney+ aanbod aan kinderseries!

Article
zondag, 06 juni 2021 om 11:00
disney plus logof1628271403
Alhoewel Disney+ met Star zich meer toe wil trekken naar de wat oudere doelgroep, staat Disney ook wel bekend als een zeer kindvriendelijk miljardenbedrijf dat vrolijke series en films produceert. In dit artikel vind je het beste Disney+ aanbod aan series voor kinderen (in willekeurige volgorde).

Gravity Falls

Gravity Falls staat al een langere tijd op Disney+ en staat bekend om de mysterieuze easter eggs die verstopt zitten in de afleveringen en de onderwerpen die de serie bespreekt.
In deze animatieserie spenderen een tweeling broer en zus Dipper en Mabel hun zomer bij hun oom in het charismatische Gravity Falls in Oregon. Zij ontmoeten hier nieuwe mensen maar ontdekken ook dat dit kleine dorpje vol geheimen en mysterie bestaat, waar hun oom ondertussen ook niet is wat zij denken dat hij is.
Alhoewel deze serie in totaal twee seizoenen bevat en er geen plannen meer zijn voor een derde seizoen, valt Gravity Falls goed in de smaak bij kinderen, maar ook bij de oudere doelgroepen die van een goede en grappige fantasie serie houden. De serie zit nu in het Disney+ aanbod.

Ducktales

Disney figuren zoals Donald Duck, Dagobert Duck en Kwik, Kwek en Kwak kent zowat iedereen wel, door zowel de stripboeken als de vele films en series van de figuren. De nieuwste versie van Ducktales uit het Disney+ aanbod vertelt de verhalen van deze Disney personages.
In de Disney+ komedie en avonturenserie volg je de rijke miljonair Dagobert en zijn neefjes Donald, Kwik, Kwek en Kwak. In deze serie volg je allerlei avonturen van de ietwat aparte familie, wanneer zij elke aflevering wel weer iets geks meemaken. Alhoewel Dagobert niet bepaald een familiepersoon is, raakt hij toch steeds meer gehecht aan zijn neefjes.
Ducktales staat momenteel in het Disney+ aanbod. Genoeg om mee vooruit te kunnen als kind (of als je gewoon eens zin hebt om nostalgische herinneringen naar boven te halen).

Star Wars Rebels

Star Wars heeft in de afgelopen jaren veel films en series uitgebracht. Zo kennen we natuurlijk de grote films die we op het grote doek hebben kunnen zien, maar animatieseries van de franchise bestaan er ook veel van. Zo is Star Wars Rebels daar één van.
Het Disney+ aanbod bevat deze Star Wars animatieserie ook. Rebels gaat over een dappere en slimme crew van rebellen die het opneemt tegen het duivelse Empire. De Empire houdt haar grip om het universum nog steeds stevig vast, waar de slechteriken de laatste Jedi Knights proberen op te sporen. Eén van de rebellen genaamd Ezra is één van de hoofdrollen in de serie, die er al snel achter komt dat hij de kracht van de Force heeft.
De serie bevat enige spanning, maar ook veel avontuur, actie en komedie. Dit is dan ook de perfecte Disney+ serie voor kinderen, als je je kind aan het Star Wars-universum wil introduceren.

Phineas and Ferb

Een aantal jaar geleden was Phineas and Ferb een razend populaire animatieserie in zowel Nederland als in diverse andere landen in de wereld. Aangezien dit een Disney serie is, zit het natuurlijk ook in het Disney+ aanbod.
In de kinderlijke animatieserie hebben de broers Phineas and Ferb een aantal maanden te spenderen tijdens hun zomervakantie. Alleen weten zij niet wat ze moeten doen. Hierdoor bouwen ze elke dag de gekste en grootste gadgets om de dag mee op te vullen. Hier steekt zus Candace al snel een stokje voor, terwijl hun huisdier Perry er alles aan doet om Dr. Doofenshmirtz te stoppen met zijn kwaadaardige plannen.
Terwijl je met Phineas en Ferb leuke gadgets kan bouwen, beleef je met Perry de spannendste avonturen waardoor dit een uiterst geschikte serie is voor kinderen.
In 2020 is er ook een film uitgekomen van deze serie, genaamd Phineas and Ferb The Movie: Candace Against The Universe. Bekijk de trailer van de film hieronder:

Recess

De meeste kinderen zitten natuurlijk op de basisschool. De serie Recess gaat over zo’n soort school, waar een groep vrienden tijdens de pauzes de gekste dingen beleven.
In de serie spenderen een groep vrienden hun dagelijks leven op school, maar hebben natuurlijk ook pauzes. Vaak gaan zij naar buiten, waar hun klasgenoten met elkaar onderhandelen in snoepgoed, waar er een koning is van de speeltuin en er regels zijn waar je je aan moet houden hierbuiten.
Recess is een vrij oude serie die voor het eerst uitkwam in 1997. Toch valt deze serie nu nog steeds goed in de smaak, waar in totaal zes seizoenen van zijn en voor kinderen erg vermakelijk is!

Andere kinderseries in het Disney+ aanbod

Natuurlijk zitten er nog veel andere kinderseries in het Disney+ aanbod zoals Tangled: The Series, Kim Possible, Girl Meets World, Big Hero 6: The Series en Good Luck Charlie.
Welke serie ben jij van plan (met jouw kinderen) te gaan kijken uit het Disney+ aanbod? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws