Komt Walter White terug in Better Call Saul?

News
maandag, 01 maart 2021 om 15:30
better call saulf1638522248
Tijdens het vijfde seizoen van Better Call Saul zijn er heel wat personages uit Breaking Bad voorbij gekomen. Alleen hebben we Walter White helaas nog niet gezien in Better Call Saul. Gaat daar in seizoen 6 verandering in komen?
Het komende seizoen, seizoen 6, wordt de laatste voor de serie Better Call Saul. Better Call Saul speelt zich 6 jaar voor de gebeurtenissen van Breaking Bad af. Het was dus in eerste instantie onmogelijk om Saul en Walter samen te zien in Saul zijn eigen serie.
In het zesde seizoen begint Breaking Bad alleen ongeveer en kunnen Walter en Saul elkaar leren kennen, maar dat hebben we niet gezien in Better Call Saul. De geruchten dat ze elkaar gaan treffen in het laatste seizoen gaan al langer rond en als we een enorme knaller van een seizoen mogen verwachten, zou het zomaar kunnen.

De acteurs weten ook van niets

Bob Odenkirk (Saul Goodman) weet dan ook nog van helemaal niets. Hij heeft de eerste twee scenario’s al in mogen zien maar daar heeft hij dus niets uit kunnen halen, vertelt hij tegen Collider. Ook Odenkirk heeft de geruchten gehoord en hoopt er écht op dat Walter White in het laatste seizoen van Better Call Saul zit. Alleen heeft hij nog niets concreets gehoord en kan dus ook niets beloven.
Het laatste seizoen zou enorm veel losse eindes af moeten ronden. Het was al duidelijk in de afgelopen vijf seizoenen dat er veel losse verhalen tegelijkertijd zouden lopen, maar dat deze uiteindelijk wel tot één geheel zouden komen. In seizoen 6 mogen we dan eindelijk meemaken welke klanten van Saul Goodman met elkaar te maken hebben en voor een bizar einde zorgen.