Back 4 Blood krijgt offline modus met progressie in december

News
dinsdag, 09 november 2021 om 15:00
back 4 bloodf1628865502
Back 4 Blood van ontwikkelaar Turtle Rock Studios krijgt in december een update. In deze update zit een offline modus, waarin spelers het samen met Al kunnen opnemen tegen zombies en tegelijkertijd voortgang maken met hun progressie. Verder komt er in 2022 nog een update aan met een eerste betaalde uitbreiding.
Back 4 Blood krijgt in december een update, waarmee de offline modus een belangrijke toevoeging krijgt. Het was namelijk al mogelijk om in je eentje te spelen, maar je boekte daarmee geen progressie in de campaign. Daarvoor moet je echt samen spelen met andere spelers. Vanaf december hoeft dat dus niet meer, dan boek je ook progressie in je eentje.
Daarnaast heeft ontwikkelaar Turtle Rock Studios een DLC en nieuwe moeilijkheidsgraden op de roadmap gezet. De datum van de update is nog niet bekend, wel moet er eerst nog een update verschijnen in november met quality of life verbeteringen en bugfixes.

Back 4 Blood updates blijven komen in 2022

In 2022 krijgt Back 4 Blood ook een nieuwe moeilijkheidsgraad, spelerskaarten, corruptiekaarten, vernieuwde co-opmodus en nog veel meer verbeteringen. Er komt ook een betaalde uitbreiding genaamd Tunnels of Terror. Turtle Rock gaat naast deze uitbreiding er later nog twee uitbrengen.
De game werd op 12 oktober uitgebracht voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Turtle Rock Studios is geen onbekende op het gebied van co-op shooters, want de ontwikkelaar is ook verantwoordelijk geweest voor Left 4 Dead en Evolve.

Populair Nieuws