Update - Bob Odenkirk onwel geworden op set Better Call Saul

News
maandag, 02 augustus 2021 om 9:45
better call saulf1638522248
Acteur Bob Odenkirk is dinsdag onwel geworden op de set van Better Call Saul in New Mexico. Zo meldt TMZ. De 58-jarige acteur zakte op de set in elkaar waarna de crewleden direct bij sprongen en een ambulance belden.

Update 2 - Odenkirk had een hartaanval

Odenkirk heeft via zijn Twitterpagina gereageerd op zijn gezondheid. Hij laat weten het goed te maken en dat er sprake is geweest van een kleine hartaanval op de set. Verder vermeldt hij daarbij het goed te maken dankzij Rosa Estrada en de doktoren, waardoor ze het probleem konden verhelpen zonder operatie. Hij bedankt iedereen en verwacht snel weer terug te zijn.

Update - Bob Odenkirk in stabiele conditie

De situatie rondom Bob Odenkirk is stabiel. Zo maakt zijn management bekend tegenover Deadline. Ook wordt de oorzaak van het onwel worden aangehaald. Odenkirk werd namelijk onwel door hart-gerelateerde klachten.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Wat er precies met de acteur aan de hand is, moet nog blijken. Hoe Odenkirk het zelf maakt, is tevens niet duidelijk. Het is niet bekend of de acteur bij bewustzijn was toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Wel krijgt de acteur medische zorg en verblijft hij momenteel nog steeds in het ziekenhuis.

Bob Odenkirk heeft de hoofdrol in Better Call Saul

Odenkirk werd bij het grote publiek bekend dankzij zijn vertolking van Saul Goodman in Breaking Bad. Het personage werd halverwege de serie geïntroduceerd en kreeg na het einde van Breaking Bad zelfs zijn eigen serie. De serie, genaamd Better Call Saul, vertelt het verleden van Saul Goodman en hoe hij de slijmerige acteur werd die mensen kennen in Breaking Bad.
Aan het begin van de serie die op Netflix te zien is, heet Odenkirks personage bijvoorbeeld niet eens Saul Goodman. Zijn oorspronkelijke naam is James 'Jimmy' McGill en de serie gaat dan ook over hoe McGill langzaam het slechte pad op raakt. De serie valt bij critici enorm in de smaak en wordt door sommigen zelfs gezien als een betere Breaking Bad.
Inmiddels zijn de opnames van het zesde seizoen bezig van de serie. Dit wordt tevens het laatste seizoen. Opnames waren al een tijdje bezig. Hoeveel invloed de situatie rondom Odenkirk invloed gaat hebben op de verdere productie is onduidelijk.
Dit bericht is op 2 augustus 2021 bijgewerkt.