Better Call Saul seizoen 6 laat op zich wachten

News
dinsdag, 03 november 2020 om 10:30
better call saulf1638522248
De fans wachten al even op het zesde seizoen van Better Call Saul, maar helaas zal dat nog even wat langer worden. Volgens Giancarlo Esposito, wie Gus Fring speelt in de serie, worden de opnames uitgesteld tot maart 2021. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat het nog wel minimaal een jaar zal gaan duren tot we het laatste seizoen van de serie kunnen kijken.
Pas op! Dit artikel bevat spoilers
De start van de opnames van de serie zouden eigenlijk in september dit jaar van start gaan. Dit gaf Esposito aan tijdens een interview. Helaas hielp COVID-19 tot dusver nog niet mee en werden de opnames dus behoorlijk ver uitgesteld. De acteur geeft aan erg veel zin in de opnames te hebben en toont veel vertrouwen in het schrijversteam.
Dit schrijversteam kent ondertussen een hoop mensen, waaronder de bedenkers van de show, Vince Gilligan en Peter Gould. Wel geeft Esposito aan dat hij het erg druk gaat krijgen volgens Gilligan, wat ook wel te verwachten viel. Niet alleen werd het seizoen uitgesteld en willen fans meer; het is ook nog eens het laatste seizoen dat we gaan zien van Better Call Saul.

Cliffhanger

Voor fans is dit natuurlijk erg vervelend nieuws. Zeker als je je bedenkt dat het vijfde seizoen van de serie eindigde op een cliffhanger. Aan het einde van seizoen vijf is namelijk te zien hoe Gus Fring en Lalo Salamanca, gespeeld door Tony Dalton, tegenover elkaar staan. Sowieso weten de kijkers van de serie dat er er nog een heleboel zaken spelen na het vijfde seizoen.
Wij zijn enorm benieuwd hoe dit af gaat lopen en balen als een stekker van dit nieuws. Wat vinden jullie hiervan? En wat verwachten jullie van het zesde seizoen?

Populair Nieuws