‘Komende Nintendo Direct onthult titel Breath of the Wild 2’

News
maandag, 05 september 2022 om 12:30
2021 06 15 breath of the wild 2 e3 trailerf1623775981
Eén van de grootste raadsels in games van het moment is wat de werkelijke titel wordt van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Tot dusver heeft Nintendo geweigerd de titel te onthullen. Volgens Jeff Grubb komt daar met een aankomende Nintendo Direct verandering in.
Er wordt weer van alles beweerd over een spoedige Nintendo Direct. Meerdere insiders en journalisten beweren te hebben gehoord dat er snel één op de planning staat. Jeff Grubb beweerde bijvoorbeeld dat er één zal zijn in de week van 12 september, waarin onder andere zou worden aangekondigd dat Zelda-games The Wind Waker en Twilight Princess naar de Switch komen.
Maar dat is niet het enige Zelda-nieuws dat Grubb verwacht. In de podcast Nintendo Shack beweert hij dat de echte titel van Breath of the Wild 2 eindelijk onthuld wordt wordt. Nintendo gaf eerder aan deze geheim te houden in verband met spoilers, maar aangezien de release voor begin volgend jaar gepland staat, kan het niet meer eeuwig geheim blijven.
Eerdere geruchten beweerden dat de game door het leven zou gaan als Breath of Duality. Die titel zou slaan op verschillende aspecten en thema’s van de game, zoals het feit dat het verhaal zich zowel op de grond als in de lucht afspeelt. Dat gerucht is inmiddels wel wat oud, dus zelfs als Breath of Duality overwogen werd als titel is het de vraag of Nintendo niet van gedachten is veranderd.
breath of the wild 2f1641338169

Wanneer is de volgende Nintendo Direct?

Als alles wat over de Nintendo Direct beweerd wordt waar is, wordt het een goede presentatie voor Zelda-fans. Wel moet gezegd worden dat het bestaan van de Direct überhaupt nog niet is bevestigd. Desondanks lijkt het waarschijnlijk dat hij er komt, want Tokyo Game Show komt eraan en Nintendo heeft daar vaker een Direct op laten aansluiten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties