Sony onder vuur door Firefly Edition van The Last of Us Part 1

News
maandag, 05 september 2022 om 12:00
the last of us part 1 remakef1672920524
Niet iedereen is te spreken over The Last of Us Part 1. Je hoort vaak dat de game te duur is voor de gemaakte veranderingen. Maar ook fans die het geld wél voor de game over hadden en zelfs de duurdere Firefly Edition kochten zijn nu niet te spreken over Sony.
De Firefly Edition van The Last of Us Part 1 lijkt behoorlijk beroerd te zijn verzonden door Sony. Veel klanten geven op Reddit en Twitter aan dat hun exemplaar van de game beschadigd is aangekomen. De Firefly Edition was alleen beschikbaar via PlayStation Direct, dus het is opvallend dat Sony zelf de game niet goed verpakt.
Klanten melden dat de hoeken van de doos beschadigd zijn. In sommige gevallen is het zelfs zo erg dat de speciale edities van de prequel comic American Dreams ook zijn beschadigd. Een Twitter-gebruiker laat zien dat zijn exemplaar verpakt was in een envelop die niet groot genoeg was en waarvan de flap direct op de game is geplakt.
Het moge duidelijk zijn dat klanten alle reden hebben om ontevreden te zijn. Maar het lijkt erop dat Sony de problemen niet aanpakken. De gebruiker die deze kwestie onder de aandacht bracht op Reddit laat weten dat hem geen vervangend exemplaar is aangeboden. De enige compensatie die Sony heeft geboden is 20 procent korting op een andere game.

Is The Last of Us Part 1 Firefly Edition ook in Nederland verkrijgbaar?

Vooralsnog is deze speciale editie van The Last of Us Part 1 niet in Europa uitgebracht. Naughty Dog heeft aangegeven met de Europese tak van Sony te kijken wat de mogelijkheden zijn. Als dat leidt tot een uitgave van de Firefly Edition in Europa is het te hopen dat hij hier beter verzonden wordt.

Populair Nieuws