MediaMarkt strooit met deals in Merken Mania

News
maandag, 05 september 2022 om 13:00
MediaMarkt begint de nieuwe week met een mooie reeks deals. Als je iets op het oog had van een bekend merk, is er een goede kans dat je het nu met korting kunt krijgen. Deze week is het namelijk Merken Mania bij MediaMarkt!
Merkproducten kunnen een bepaalde zekerheid of vertrouwen opwekken. Helaas zijn ze alleen vaak duur. Maar bij MediaMarkt valt dat deze week wel mee dankzij de Merken Mania.

Laptops, tv’s en meer bij MediaMarkt

De kortingen zijn van toepassing op allerlei uiteenlopende producten. Het gaat om tv’s en laptops maar ook om smartphones en computeraccessoires. Hieronder hebben wel wat mooie deals op een rijtje gezet.
Er is trouwens nog veel meer in de aanbieding in de Merken Mania. Ook in productcategorieën die we nog helemaal niet hebben benoemd vind je allemaal mooie kortingen. Alle deals kun je hier terugvinden.
Voor God of War-fans heeft MediaMarkt trouwens ook goed nieuws. Je kunt van God of War Ragnarok de Collector’s Edition weer pre-orderen. Deze speciale uitgave van de game gaat op veel plaatsen snel over de toonbank, dus ook nu is het handig om er snel bij te zijn. De Jotnar Edition blijft tot dusver helaas uitverkocht.

Populair Nieuws

Laatste Reacties