'Nieuwe Nintendo Direct komt eraan in september'

News
dinsdag, 30 augustus 2022 om 9:30
Fans kijken met smart uit naar een nieuwe Nintendo Direct, zodat de uitgever kan tonen wat er nog meer aan zit te komen. Nu lijkt het erop dat er een volgende showcase gepland staat voor september.
Nintendo houdt altijd geheim wanneer het tijd is voor een nieuwe Direct. Vaak een dag of twee van tevoren kondigt de uitgever pas officieel aan wanneer fans weer kunnen inschakelen voor een update of één of meerdere games van Nintendo.
Momenteel is er nog geen nieuwe Nintendo Direct aangekondigd, maar het lijkt erop dat er mogelijk een nieuwe show plaats zal vinden in september. Fans zijn druk aan het speculeren over wanneer de Direct precies plaats zal vinden en zijn erachter gekomen dat de laatste zes jaar er altijd een showcase in september is geweest. De kans is dus zeker aanwezig dat Nintendo ook dit jaar de voortgang van haar line-up zal tonen.
Daarnaast is er ook een opmerkelijke aanwijzing via Google verschenen. Fans die namelijk zoeken op Nintendo Direct krijgen via de zoekmachine bovenaan de officiële website van Nintendo te zien. Daar staat momenteel alleen een indicatie met ‘in 3 dagen’, wat betekent dat er een Direct zou plaatsvinden op 2 september.

Insider bevestigt Nintendo Direct in september

Door alle speculaties over een nieuwe Direct is het onderwerp zelfs trending geworden op Twitter. Dat is ook NateTheHate opgevallen, iemand die al vaak informatie over Nintendo games vroegtijdig naar buiten heeft gebracht. De leaker zegt dat de vermoedens kloppen en dat er inderdaad een Direct zal komen in september. Nog eventjes geduld dus voor de Nintendo fans.
De laatste Nintendo Direct die dit jaar is georganiseerd was op 10 augustus. De showcase stond destijds volledig in het teken van Splatoon 3, dat op 9 september in de winkelschappen zal verschijnen.