‘Dit is de titel van Zelda: Breath of the Wild 2’

News
dinsdag, 29 maart 2022 om 12:30
breath of the wild 2f1641338169
De laatste keer dat we iets zagen of hoorden over het vervolg op Breath of the Wild was E3 2021. Destijds viel op dat de officiële titel van de game nog werd achtergehouden wegens spoilers. Nu beweert een insider een titel voor de game gehoord te hebben.
Paul Gale, een game journalist die al lang in het vak zit, meldt op zijn eigen website dat hij iets heeft gehoord over de titel van Breath of the Wild 2. Volgens zijn informatie zou de game namelijk ‘Breath of Duality’ heten. Die titel heeft betrekking op veel aspecten van de game.
Zo zou je volgens Gale kunnen spelen als meer dan alleen de Link uit Breath of the Wild. Verder zou er dualiteit zijn tussen de vaardigheden van personages, vaste grond en zwevende eilanden (een focus van de E3-trailer), heden en verleden en licht en donker. Dit alles sluit ook aan op eerdere geruchten dat Zelda speelbaar zou zijn in de game.
Gale geeft alleen wel aan dat hij dit stukje info niet van een directe bron heeft. Bovendien kan het zijn dat deze titel een inmiddels veranderde concept-titel is, of één van meerdere die ooit is overwogen. Al met al moeten we dit gerucht, zoals alle geruchten, met een korrel zout nemen.

Wanneer verschijnt Breath of the Wild 2?

Op het moment staat er nog geen harde datum voor het vervolg op Breath of the Wild. Nintendo heeft eerder aangegeven dat de game in 2022 uit moet komen. Daar wordt door sommigen aan getwijfeld, maar het jaartal stond nog vermeld in Nintendo’s laatste financiële besprekingen.

Populair Nieuws