Nintendo houdt echte naam Breath of the Wild 2 geheim vanwege spoilers

News
woensdag, 16 juni 2021 om 10:00
the legend of zelda breath of the wild 2 e3 2021f1623828046
Op de Nintendo Direct voor E3 2021 liet Nintendo opnieuw The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 zien. Een officiële naam voor de game is alleen nog niet bekendgemaakt, wat volgens de Japanse uitgever bewust is gedaan.
In The Legend of Zelda-franchise hebben we niet vaak directe sequels gezien, laat staan games die dezelfde naam krijgen als hun voorganger. Dat zal ook niet gaan gebeuren met ‘Breath of the Wild 2’, want dat is momenteel alleen maar de working title voor het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
Nintendo is voorlopig niet van plan om de ware naam van de titel prijs te geven, waarvan tijdens de Direct bekend is gemaakt dat hij in 2022 moet uitkomen. Volgens Nintendo’s Bill Trinen kan de subtitel namelijk al wat dingen prijsgeven, stelt hij in een interview met IGN.

Gameplay features Breath of the Wild 2 onthuld

Naast het releasejaar voor The Legend of Zelda 2: Breath of the Wild, heeft Nintendo tijdens de E3 2021 Direct ook een teaser getoond van de game. Daarin is te zien dat spelers nu ook het luchtruim kunnen verkennen en dat je dus geen hoogtevrees moet hebben.
De franchise viert dit jaar natuurlijk ook haar 35ste jubileum en dat wordt door Nintendo gevierd met een speciale uitvoering van de Game & Watch, zoals Super Mario die vorig jaar ook kreeg voor zijn jubileum.

Populair Nieuws