Kevin Feige onthuld lengte van The Falcon and the Winter Soldier

News
vrijdag, 12 maart 2021 om 11:30
falcon winter soldierf1615539564
Het is bijna zover, het begin van The Falcon and the Winter Soldier serie op Disney+. Na het spektakel dat WandaVision was, hebben Marvel-fans hoge verwachtingen voor deze serie. Falcon-acteur Anthony Mackie heeft gezegd dat we een 8 uur-lange serie kunnen verwachten. Toch zegt Marvel Studios baas Kevin Feige dat we daar niet geheel op moeten rekenen. Wat kunnen we nu wel verwachten?
The Falcon and the Winter Soldier bevat in totaal zes afleveringen. Marvel-fans denken dat elke aflevering wel meer dan een uur kan duren. Maar Kevin Feige tempert de verwachtingen nu een beetje.

Wat zegt Kevin Feige erover?

Tijdens een interview met SciFiNow+, heeft Kevin Feige details onthuld over de lengte van de afleveringen en de verschillende dingen die The Falcon and the Winter Soldier ons gaat brengen.
Zo zegt hij dat The Falcon and the Winter Soldier niet acht uur gaat duren, zoals Falcon-acteur Anthony Mackie heeft gezegd. Wel zegt hij dat de serie om het algehele verhaal gaat. Feige onthuld dat Marvel probeert de lat altijd hoog te leggen en we filmkwaliteit van de nieuwe series kunnen verwachten. Ook zegt Kevin Feige tijdens het interview met SciFiNow+ dat de nieuwe Marvel series, die per week online komen, het bedrijf nieuwe mogelijkheden geeft voor de Marvel Cinematic Universe en dat de series verschillende hints bevatten voor in de toekomst.
Kevin Feige zegt dat we nog niet echt mooie backstories hebben gekregen van Falcon en de Winter Soldier. Met behulp van de nieuwe serie krijgen de twee superhelden daar nu wel de kans voor.
the falcon and the winter soldierf1636642856

The Falcon and the Winter Soldier serie

Hoewel de serie dus niet exact acht uur gaat duren, kunnen we wel een mooie vriendschap zien verschijnen in de nieuwste The Falcon and the Winter Soldier serie en persoonlijke verhalen verwachten van karakters Sam Wilson (Falcon) en Bucky Barnes (Winter Soldier). Verpakt met boordevol actie en sensatie. Ook kunnen we nieuwe karakters of oude schurken terug zien komen in de serie dat misschien een pad vrijmaakt voor toekomstige Marvel-projecten.
The Falcon and The Winter Soldier verschijnt volgende week vrijdag 19 maart op Disney+. Ben jij enthousiast voor de nieuwste Marvel-serie? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws