Marvel kondigt Marvel Studios Assembled aan op Disney+

News
vrijdag, 19 februari 2021 om 13:30
assembled wv v2f1613734938
Marvel heeft Marvel Studios Assembled aangekondigd. Assembled wordt een serie documentaires die een kijkje achter de schermen nemen bij de films en shows van de MCU.
De nieuwe documentaireserie Marvel Studios Assembled werd eerder deze week aangekondigd. De serie gaat achter de schermen bij nieuwe Marvel films en series, en toont hoe het MCU in elkaar wordt gezet.
De eerste special, Assembled: The Making of WandaVision, is vanaf 12 maart te streamen op Disney+. Verwacht interviews met sterren als Teyonah Parris, Kathryn Hahn en Kat Dennings. Ook zullen producers vertellen over de uitdagingen van het filmen voor live publiek met oudere filmmethodes.

Marvel Studios Assembled heeft genoeg content

Behalve WandaVision zullen er bij Marvel Studios Assembled afleveringen verschijnen over het maken van The Falcon and the Winter Soldier, Loki, en de aankomende Black Widow film en Hawkeye serie. Naast deze reeks aan films en series is Disney van plan om nog veel meer unieke Marvel content te maken voor de streamingdienst, waar hoogstwaarschijnlijk ook een cameraploeg van Marvel Studios Assembled bij aanwezig zal zijn.
Bovendien is er naast deze films en series natuurlijk nog veel meer Marvel-content om een documentaire over te maken voor Disney. Kijk bijvoorbeeld naar onze lijst van Marvel series die de moeite waard zijn op Disney+.