Nieuwe Falcon and the Winter Soldier trailer toont Zemo

News
donderdag, 25 februari 2021 om 11:00
the falcon and the winter soldierf1636642856
WandaVision ontrafelt pas net en Disney laat alweer enorme beelden zien voor de volgende serie in de reeks. In een nieuwe tv-spot krijgen we een duidelijk beeld op de schurk van The Falcon and the Winter Soldier, Baron Zemo.
Met de releasedatum voor The Falcon and the Winter Soldier die ons steeds meer nadert (19 maart), is het alleen maar logisch dat we een nieuwe trailer krijgen. Zo kunnen we ons alvast voorbereiden op wat gaat komen en ons verheugen voor de actievolle serie. In de nieuwe trailer krijgen we voor het eerst een écht duidelijk beeld op Baron Zemo.
In de nieuwe trailer zien we hoe Brühl na zijn opwachting in Captain America: Civil War de rol van Zemo weer op zich neemt. Dit keer draagt Brühl ook eindelijk het paarse masker die we herkennen uit de stripboeken om het personage van Zemo tot leven te brengen.

Enorm enthousiast

Brühl kon niet wachten om de rol van Zemo weer op te pakken. Tijdens zijn opnames van Angels of Darkness werd hij plotseling gevraagd om weer terug te keren als Zemo voor The Falcon and the Winter Soldier. Hij vond het te gek om weer terug te mogen keren naar het MCU.
Dit is een van de weinige keren dat Brühl een rol opnieuw mag gaan spelen. De eerste keer dat hij de eer kreeg om terug te keren was voor Angels of Darkness en nu dat Marvel hem terug wil voelt hij zich enorm vereerd.
Voordat we Zemo in actie te zien krijgen moet we nog even geduld hebben. Tot die tijd kunnen we in ieder geval genieten van WandaVision en enorm veel andere series en films op Disney+ door de introductie van Star.

Populair Nieuws