Kena: Bridge of Spirits uitgesteld tot eind 2021

News
maandag, 16 november 2020 om 14:00
kena bridge of spiritsf1591959535
Het lijkt ondertussen bijna wel een modetrend, het uitstellen van games. Ook nu is het weer raak want Kena: Bridge of Spirits is met bijna een jaar uitgesteld. De game zou in eerste instantie begin 2021 al klaar zijn, maar we moeten nu wachten tot het einde van datzelfde jaar.

Drie kwartalen opgeschoven

De actie/avonturengame Kena: Bridge of Spirits stond tot vorige week op de planning voor het eerste kwartaal van 2021. Maar op de website van PlayStation konden we helaas lezen dat deze datum is verschoven. De release staat momenteel op de planning voor het vierde en laatste kwartaal van 2021.
De game komt naast de PlayStation 5 ook nog uit voor de oudere PlayStation 4. Kena: Bridge of Spirits wordt ontwikkeld door Ember Lab. Voor Ember Lab is dit het eerste echt gameproject.

Het rampjaar 2020

Helaas is Kena: Bridge of Spirits zeker niet de eerste game die de afgelopen tijd werd uitgesteld. Zo werd het paradepaardje van Micosoft, Halo Infinite al uitgesteld. Dit uitstel zorgden er zelfs al voor het ontslag van meerdere regisseurs. Eind vorige maand moest ook de nieuwe game ‘Ghostrunner’ verschijnen, dit ging grotendeels goed. Alleen de release voor de Nintendo Switch werd op de releasedatum vrolijk uitgesteld.

Neemt Kena de Cyberpunk 2077 route?

Maar misschien wel het schoolvoorbeeld hiervan is Cyberpunk 2077. De game is alweer een tijdje geleden aangekondigd en had meteen hoge verwachtingen. Deze zomer stond de game op XGN.nl bijvoorbeeld nog op de eerste plek in de top 10: “Beste games van 2020 om naar uit te kijken”. Cyberpunk 2077 werd alleen al meerdere keren uitgesteld, en dit zorgden voor een hoop negatieve reacties. Zo werd de ontwikkelaar CD Projekt 2077 bedreigd door ‘fans’ vanwege het uitstellen van de game. Maar ook bij de nieuwe releasedatum, die eind dit jaar gepland staat zouden vraagtekens staan. Hopelijk wordt Kena: Bridge of Spirits hierna niet ook nog een keer uitgesteld.

Populair Nieuws

Laatste Reacties