Ghostrunner uitgesteld op releasedatum

News
donderdag, 29 oktober 2020 om 15:30
ghostrunnerf1603975490
2020 staat al bekend als een rampjaar. Het jaar staat grotendeels in het teken van corona, maar het is ook het jaar waarin zo’n beetje elke game lijkt te worden uitgesteld. Ook nu is het weer raak, want de Nintendo Switch versie van Ghostrunner is op de releasedatum uitgesteld.

Ghostrunner voor Switch uitgesteld

Het werd van de week al bekend dat Cyberpunk 2077 opnieuw wordt uitgesteld door CD Projekt RED. Hoewel ze hebben aangegeven dat de Cyberpunk 2077 devs hier wekelijks ruim 100 uur aan werken, zorgde dit er toch voor een hoop onvrede. Dit gaat zelfs zo ver dat CD Projekt RED naar aanleiding hiervan wordt bedreigd door ‘fans’. Als kers op de taart ging het dinsdag ook helemaal mis met de release van Ghostrunner.

Nieuwe releasedatum onduidelijk

Dinsdag zou ontwikkelaar All In! Games de game Ghostrunner uitbrengen. Maar All In! Games ging ditmaal niet all in en bracht alleen de PlayStation 4, Xbox One en pc-versie uit. De release van de Nintendo Switch stond dus ook gewoon gepland op 27 oktober, maar op de dag zelf besloten ze het toch maar uit te stellen. De exacte releasedatum wordt een deze dagen bekend gemaakt, maar hoogstwaarschijnlijk zal het ergens in november plaats vinden.
Heb je nu net je next-gen console besteld, maar wil je de game eigenlijk best graag spelen? Geen paniek want in 2021 komt de game ook uit de op de PlayStation 5 en op de Xbox Series S en Series X.

Als overlevende van een wereldwijde natuurramp

In de game kruip je in de huid van een cyberkrijger in een futuristische wereld. Het verhaal speelt zich af na een natuurramp, waarna er nog maar een paar mensen over zijn. De overgebleven mensen willen allemaal naar een speciale toren en de wereld wordt ondertussen geregeerd door de Keymaster.

Populair Nieuws